Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPrika?i ELKOPLAST-TRGOVINA d.o.o. na ve?oj karti

Elkoplast trgovina d.o.o. je poduzeće bazirano na osnovnoj djelatnosti "proizvodnja dijelova od metala i plastike".

Godine uspješnog poslovanja s mnogobrojnim domaćim i stranim poslovnim partnerima rezultiraju kvalitetom naših proizvoda, marljivosti i stručnosti djelatnika, kvalitetne organizacije rada, poštivanje rokova isporuka te učestalog ulaganja u strojeve i alate. Iz široke lepeze naših proizvoda izdvajamo: spojne elemente za klimatizacijske i ventilacijske kanale (prirubnica PE-20, prirubnica PE-30, kutnik KE-20, kutnik KE-30, stezač SE-20-30), proizvode od plastike koji se koriste u građevinarstvu (fasadne pričvrsnice FPE-90, FPE-110, FPE-140, FPE-160, FPE-190, podmetač za betonske/kulir ploče PPE-150) te visokokvalitetan proizvod tijelo spremnika (šaržera) za vatreno oružje (pištolj) koji se proizvodi u više tipova i modela.

U sklopu proizvodnog pogona nalazi se naša trgovina (maloprodaja i veleprodaja) koja se bavi prodajom: guma za viličare i radne strojeve poznatog svjetskog brenda "Marangoni" za kojeg imamo generalno zastupstvo za Republiku Hrvatsku, autolakova, motornih ulja i maziva, autofiltera, autokozmetike, plina za domaćinstvo, plina za viličare TF, tehničkih plinova itd.

Elkoplast trgovina d.o.o. trenutno zapošljava 19 djelatnika sa stalnom tendencijom rasta proizvodnje, prodaje, širenja proizvodnog asortimana a sa time i otvaranja novih radnih mjesta.

naslovna   |   trgovina   |   proizvodnja Studio Imago